Employment


MLCo is always on the lookout for new talent to support our global efforts. We currently have opportunities in the following service areas: With its world headquarters in McCook, Illinois, MLCo connects the world’s airline industry, with multiple locations serving customers throughout the United States, Europe, Latin America and the Pacific.
Michael Lewis Company (MLCo), the global leader in innovative supply chain solutions for the airline industry, is looking for WAREHOUSE ASSOCIATES to join our dynamic teams in our modern, clean Chicago, IL and Phoenix, AZ distribution centers.
MLCo offers competitive wages starting at $15 p/hr for new and $17 p/hr for experienced warehouse professionals with a full suite of benefits including health insurance and annual pay increases. Overtime opportunities are frequently available. Please inquire with our HR team for details.
MLCo is a 93 year old family owned and operated business that provides a full array of services to the world’s leading airlines including the procurement, warehousing and distribution of the food and equipment used for inflight services. As a private business our focus is on our employees and customers making MLCo one of the best places to work in our industry.
Please contact jobs@mlco.com for more information.Customer Service Representative (Netherlands Office)

Door de groei van onze activiteiten in Europa en uitbreiding van het takenpakket, zoekt Michael Lewis Europe BV ervaren Customer service medewerkers. Deze nieuwe collega’s zullen in een team met collega’s de groei van de activiteiten op professionele wijze ondersteunen en de diverse taken inhoud geven.
Sinds 8 jaar worden vanuit een Nederlands Distributiecentrum, met ervaren Nederlandse vervoerders, onze Europese afnemers beleverd. Het totale pakket groeit gestaag en het is zeker dat deze groei zich ook de komende jaren zal voortzetten.
Mede door het tijdsverschil met de USA zijn de Customer service medewerkers de eerste lijnsopvang voor alle eventualiteiten w.o. eventuele leveringsproblemen, spoedorders e.d. die zich kunnen voordoen bij leveringen aan de afnemers. Ook zijn de customer service medewerkers direct betrokken bij de inkoop/afhaling van producten bij Europese leveranciers.
De Customerservice medewerkers werken nauw samen met de afdelingen Inkoop, Supply chain management en Finance van het hoofdkantoor in de USA. Voorraadhoogtes, inkopen en leveringen worden volledig gemanaged met behulp van het ERP systeem in de USA.
Vanzelfsprekend wordt veel aandacht besteed aan opleiding en training, mede verzorgd door ervaren USA collega’s. Een ervaren Customer service medewerker behoeft geen verdere uitleg over de functie en kent als geen ander het belang van deze functie binnen de supply-chain.
Het customer Service team is de spil in het Europese distributienetwerk en heeft via telefoon en e-mail direct contact met de afnemers en leveranciers, het distributiecentrum en de vervoerders om gezamenlijk het service level op het hoogst mogelijke niveau te handhaven.
Dit is een zelfstandige functie met een grote verantwoordelijkheid. Ervaring in een vergelijkbare functie is dan ook noodzakelijk. De voertaal is Engels en de functie vereist dan ook een grote mate van kennis van de Engelse taal in woord en geschrift. Daarnaast zijn Duits, Frans en mogelijk Italiaans of Spaans een Pre. Door het tijdsverschil met het USA hoofdkantoor kan het nodig zijn in voorkomende gevallen tijdens de avonduren bereikbaar te zijn. Kennis van de luchtvaartindustrie, zeevracht, wegvervoer en douaneprocedures kan van grote betekenis zijn bij de uiteindelijke selectie.
Verwacht wordt minimaal 1x per jaar een opleidings- of trainingsbezoek (1 week) te brengen aan het hoofdkantoor in de USA. De standplaats voor deze functie is Dinteloord (gem. Steenbergen)
Voor verder informatie mailt u : Rien.denHartog@mlco.comUSA World Headquarters
8900 W. 50th Street
McCook, IL 60525-6005
Tel: (1) 708.688.2200
jobs@mlco.com
21 S 143RD Ave, Goodyear, AZ 85338-3013
Tel: (1) 623.925.5000