Employment


MLCo is always on the lookout for new talent to support our global efforts. We currently have opportunities in the following service areas: With its world headquarters in McCook, Illinois, MLCo connects the world’s airline industry, with multiple locations serving customers throughout the United States, Europe, Latin America and the Pacific.Customer Service Representative (Netherlands Office)

Door de groei van onze activiteiten in Europa en uitbreiding van het takenpakket, zoekt Michael Lewis Europe BV ervaren Customer service medewerkers. Deze nieuwe collega’s zullen in een team met collega’s de groei van de activiteiten op professionele wijze ondersteunen en de diverse taken inhoud geven.
Sinds 8 jaar worden vanuit een Nederlands Distributiecentrum, met ervaren Nederlandse vervoerders, onze Europese afnemers beleverd. Het totale pakket groeit gestaag en het is zeker dat deze groei zich ook de komende jaren zal voortzetten.
Mede door het tijdsverschil met de USA zijn de Customer service medewerkers de eerste lijnsopvang voor alle eventualiteiten w.o. eventuele leveringsproblemen, spoedorders e.d. die zich kunnen voordoen bij leveringen aan de afnemers. Ook zijn de customer service medewerkers direct betrokken bij de inkoop/afhaling van producten bij Europese leveranciers.
De Customerservice medewerkers werken nauw samen met de afdelingen Inkoop, Supply chain management en Finance van het hoofdkantoor in de USA. Voorraadhoogtes, inkopen en leveringen worden volledig gemanaged met behulp van het ERP systeem in de USA.
Vanzelfsprekend wordt veel aandacht besteed aan opleiding en training, mede verzorgd door ervaren USA collega’s. Een ervaren Customer service medewerker behoeft geen verdere uitleg over de functie en kent als geen ander het belang van deze functie binnen de supply-chain.
Het customer Service team is de spil in het Europese distributienetwerk en heeft via telefoon en e-mail direct contact met de afnemers en leveranciers, het distributiecentrum en de vervoerders om gezamenlijk het service level op het hoogst mogelijke niveau te handhaven.
Dit is een zelfstandige functie met een grote verantwoordelijkheid. Ervaring in een vergelijkbare functie is dan ook noodzakelijk. De voertaal is Engels en de functie vereist dan ook een grote mate van kennis van de Engelse taal in woord en geschrift. Daarnaast zijn Duits, Frans en mogelijk Italiaans of Spaans een Pre. Door het tijdsverschil met het USA hoofdkantoor kan het nodig zijn in voorkomende gevallen tijdens de avonduren bereikbaar te zijn. Kennis van de luchtvaartindustrie, zeevracht, wegvervoer en douaneprocedures kan van grote betekenis zijn bij de uiteindelijke selectie.
Verwacht wordt minimaal 1x per jaar een opleidings- of trainingsbezoek (1 week) te brengen aan het hoofdkantoor in de USA. De standplaats voor deze functie is Dinteloord (gem. Steenbergen)
Voor verder informatie mailt u : Rien.denHartog@mlco.comWarehouse Supervisor (Netherlands Office)

In deze unieke rol bouw je mee aan de ontwikkeling van het nieuwe distributiecentrum van Michael Lewis Company Europe (MLCo Europe) in Dinteloord.

Wat ga je als Warehouse Supervisor doen?
In de rol van Warehouse Supervisor werk je nauw samen met de afdeling Operations en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en efficiëntie van de onder jou vallende magazijnprocessen die betrekking hebben op de fysieke goederenstromen; inkomende goederen, opslag en uitgaande goederen. Je bent verantwoordelijk voor accurate voorraad(tellingen), juiste handlings- en opslagwijzen, order verzamelen en orde en netheid in en om het magazijn. Hierbij zorg je samen met je directe collega, Warehouse Supervisor Vries (Frozen), voor de juiste begeleiding en aansturing van de magazijnmedewerkers. Je zorgt voor een juiste uitvoering van de werkzaamheden en stelt werkinstructies op waar nodig. Je zorgt voor de randvoorwaarden zodat de medewerkers hun werk goed kunnen doen en lost de problemen op waar zij tegen aan lopen. Als Warehouse Supervisor werk je mee met het team, zodat je de medewerkers direct kan ondersteunen en begeleiden om het werk goed uit te voeren.

Je kerntaken zijn;
   •Verantwoordelijk voor en bewaakt een juiste en efficiënte uitvoering van de magazijnwerkzaamheden waarin (voedsel)veiligheid en kwaliteit centraal staan.
   •Coachen en ontwikkelen van je teamleden
   •Eerste aanspreekpunt voor je teamleden en de collega’s van andere afdelingen.
   •Intensieve samenwerking met je collega’s en het zijn van de directe back-up van je collega Warehouse Supervisor Frozen
   •Je draagt zorg voor een net, schoon en opgeruimd magazijn.
   •Samen met je team identificeer je verbetermogelijkheden en overlegt deze met de juiste persoon of afdeling om te kijken of deze gerealiseerd kunnen worden.

Wat krijg je hiervoor terug?
   •Een fulltimebaan van 40 uur met een goed salaris en 25 vakantiedagen
   •Een kans om verschil te maken en mee te ontwikkelen aan ons nieuwe Europese distributiecentrum
   •Onderdeel zijn van een organisatie die werken op het hoogste kwaliteitsniveau op het gebied van opslag en distributie
   •Werken in een nieuw ultramodern gebouw met moderne faciliteiten en een prachtige ruimte om je koffie- en lunchtijd door te brengen
   •Een open, transparante organisatie; betrokkenheid en eerlijke communicatie
   •Opleidingstraject met verplichte toets ‘medewerker Vluchtbenodigdheden’ en deelnemen aan trainingen en cursussen om kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen

Wat neem jij mee als kandidaat?
   •Aantoonbare leidinggevende en coachende ervaring in een logistieke omgeving
   •MBO+ werk- en denkniveau
   •Hoge werkstandaard met oog voor veiligheid en kwaliteit, waarbij je sterk bent in het houden van structuur, overzicht en opvolgen van uitgezette acties
   •Goede samenwerkingsvaardigheden
   •Kennis van ERP en/of WMS
   •Verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vereist
   •Vloeiend in Nederlands en goede beheersing van het Engels

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Stuur je CV en motivatiebrief naar Kim Schulte: Kim.Schulte@mlco.com
(tel: +31(0)88-9987000) Geef in de motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
   •Waar ben je het meest trots op als je terugkijkt op je loopbaan tot nu toe?
   •Op welke gebieden zou je je zelf kunnen verbeteren?
   •Hoe verwacht jij een bijdrage te leveren aan het logistieke proces?
USA World Headquarters
8900 W. 50th Street
McCook, IL 60525-6005
Tel: (1) 708.688.2200
jobs@mlco.com
21 S 143RD Ave, Goodyear, AZ 85338-3013
Tel: (1) 623.925.5000